20.06.2020 г., 16:03 ч.  

Живото море 

  Поезия
971 0 0

Слънце, сол и топъл пясък

Морска шир, вълни и блясък

Топъл бриз и чайки бели

Тиха музика с нежни трели.

 

А вълните, като полудели

Морска пяна пръскат пощурели

И танцуват сякаш с брега

Си играят някаква игра.

 

Раци, миди и делфини

И медузи с воали фини

Плуват рибки пъстроцветни

В гора от водорасли цветни.

 

Тъй го виждам аз морето

И в едно със слънцето в небето

Най любима дестинация

С положителна вибрация.

© Hristo Hristov Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Обич в морскосиньо »

22 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??