Jun 20, 2020, 4:03 PM  

Живото море 

  Poetry
972 0 0

Слънце, сол и топъл пясък

Морска шир, вълни и блясък

Топъл бриз и чайки бели

Тиха музика с нежни трели.

 

А вълните, като полудели

Морска пяна пръскат пощурели

И танцуват сякаш с брега

Си играят някаква игра.

 

Раци, миди и делфини

И медузи с воали фини

Плуват рибки пъстроцветни

В гора от водорасли цветни.

 

Тъй го виждам аз морето

И в едно със слънцето в небето

Най любима дестинация

С положителна вибрация.

© Hristo Hristov All rights reserved.

The work is a contestant:

Обич в морскосиньо »

22 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??