12.03.2008 г., 6:23 ч.

Животът... 

  Поезия
529 0 0

Животът е килим,

обагрен с изпитания,

път от тръни непроходим,

но без капка отчаяние,

ние трябва да го извървим.

© Богдана Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??