22.06.2017 г., 17:26 ч.

Животът 

  Поезия
1340 10 16

Събудих се от птичи гласове

и слънцето усмихнато ми смигна.

Денят, окъпан в летни цветове,

ръчичка ми подаде и ме вдигна.

 

Измъкна ме от топлото легло.

Поднесе ми кафенце с щипка сладост.

И тихичко прошепно на ухо,

че днес ми се предрича много радост.

 

Повярвах му и му благодарих.

Нали съм жива! Всичко е възможно.

И мислите си с обич заредих,

че има ли я, няма нищо сложно.

 

Приготвям се и втурвам се в света.

Големи глътки щастие ще пия.

Любов и светлина, и красота...

Животът е божествена магия.

© Мануела Бъчварова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??