Събудих се от птичи гласове
и слънцето усмихнато ми смигна.
Денят, окъпан в летни цветове,
ръчичка ми подаде и ме вдигна.
Измъкна ме от топлото легло.
Поднесе ми кафенце с щипка сладост.
И тихичко прошепно на ухо,
че днес ми се предрича много радост.
Повярвах му и му благодарих.
Нали съм жива! Всичко е възможно.
И мислите си с обич заредих,
че има ли я, няма нищо сложно.
Приготвям се и втурвам се в света.
Големи глътки щастие ще пия.
Любов и светлина, и красота...
Животът е божествена магия.
© Мануела Бъчварова All rights reserved.