18.10.2008 г., 15:33 ч.

Животът е измама 

  Поезия » Любовна
960 0 8

Минават сезони, години и дни

в живота ни пълна измама.

Сега си там горе за мен си спомни

и нашата обич голяма.

Ти беше най-истинска моя любов,

невинна, без фалш и интрига.

В целия мой тъй наречен живот

я срещнах, но само на книга.

Дали ще се срещнем някога с теб -

където, когато и както...

Но днес подарявам ти този мой стих

в памет на нашето лято.

© Бояна Драгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??