20.11.2014 г., 18:10 ч.

Животът е шантав подарък 

  Поезия
510 2 6

Все още се губя по пътища. 
Въздишам по огнени залези. 
Оставам без дъх от прегръщане. 
Изпушвам от дълги анализи.
Извайвам си кули от пясък
и после сама си ги срутвам.
Гримирам очите си с блясък,
а устните – само с целувки.
Вярвам във феи и дракони
и в пълнолунни вълшебства.
Не се страхувам от мрака –
за светене имам си средства.
Обичам си всичките грешки,
сълзите, смеха до припадък,
мечтите, лъжите, копнежите…
Животът е шантав подарък!

© Нина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??