15.02.2018 г., 18:23 ч.

Животът е търговия 

  Поезия » Бели стихове, Друга
614 2 4

Щастието е контрабанда.
Болката е легална.

 

Животът е търговия
с илюзия за печалба.

 

Смъртта е кръчмарят,
разписващ сметки и такси.

 

Укриваме данъците
в Любовта.
И в децата си.

 

© Надежда Тошкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??