29.05.2007 г., 14:20 ч.

Животът го изисква 

  Поезия
429 0 4

В адска буря аз ще тичам.
В стихиен пожар ще горя.
В мощен вълнолом ще се потопя.

Прегради ще създавам и руша.
Стълби ще изкачвам и ще слизам.
Съдби ще срещам и ще се разделям.

Ще скитам.
Ще бродя.
Ще откривам.

Свят необятен.
Странни хора.
Душа дълбока.

В Самотата ще умра,
защото от нея се страхувам.
Любовта не ще достигна,
защото все към нея тичам.

Стон не ще издам.
Сълза ще скрия,
а остана ли сама -
в болка ще се раздирам.

© София Русева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??