Животът ни е странна люлка.
Живот на приливи и отливи.
Сълзи от радост, мъка, любов,
след тях понякога депресии.
Като че вчера бе щастлива булка,
а се изнизаха годините...
Но верността, като светулка,
запалва светлина в очите ми.
© Наташа Биразова Всички права запазени