14.04.2024 г., 11:16 ч.

Животът ми е цветен 

  Поезия » За деца
130 3 9
 

Акълът ми е на малко дете -
свободен, безгрижен и смел.
Животът приказки ми чете
и щастието е моята цел.

Не гледам годините минали,
а чакам с усмивка деня -
чувствата не са в мен изстинали,
разпервам крила и летя!

Това е рецептата лична,
с която вървя в този свят.
Не мразя, а просто обичам,
и имам в живота си цвят!

 

26.03.2024.

 

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??