16.04.2008 г., 9:18 ч.

Животът ми е сън... 

  Поезия » Любовна
641 0 7

     Животът ми е сън...

Животът ми е само сън,

в който бавно стъпваш,

душата ми стои отвън...

и чака плахо... да я пуснеш...

 

Протягам две ръце

и диря... светлината...

а моето само сърце -

замряло по средата...

 

Открих в очите ти небе...

но друга обич греят те...

 

 

 

© Таня Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??