2.08.2017 г., 13:20 ч.

Животът в думи три... 

  Поезия » Друга
371 0 9

Животът се побира в думи три –

роди се, поживя и си отиде...

След него днес е тихо и боли...

Тъга със аромат на пръст и вино...

 

Животът му бе думи три –

борба и болка, младостта погребана...

след себе си остави само стих

на следващите нека той потребен е...

 

Сбогува се безмълвно, със очи.

„Онази” му отне последно „Сбогом”...

Аз вместо него ще напиша думи три –

Почивай в мир, а ние ще те помним...

© Биляна Битолска Всички права запазени

На един прекрасен човек и приятел!

Последно сбогом... За винаги ще останеш в сърцето ми...

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??