4.11.2007 г., 16:15 ч.

Живях без теб... 

  Поезия » Любовна
1168 1 28
Живях без теб - нали съм инатлива,
но липсата ръждясваше в сърцето ми
и се напуквах, порцеланово чуплива,
залепвах се с годините в ръцете ми.
Любов, повиках те при мен по име,
дочух от някой, че така се казваш,
дойде красива и потребно промени ме,
за споделеното все още ми разказваш.
Задоволих егоистичната си нужда -
да те познавам и до тебе да се будя,
от страх на себе си съм вече чужда -
при мисълта на сън да те загубя.

© Елица Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??