1.02.2012 г., 10:58 ч.

Йога 

  Поезия » Друга
776 0 2

Деветгодишен йогист ме тревожи.

Търси специално-грижовни неща.

Иска да няма царе и велможи.

Иска самичък да движи света!!!

 

Деветгодишните много са важни.

Моят специално е царят сред тях.

Екзинстенциално, дори невъзможно,

антагонистично, едва не умрях!!!!

 

Деветгодишен, обгърнат с внимание,

пълен с любов и със сладка тъга.

Всяка молба, всяко твое желание

се изпълва за миг, за секунда една!

 

Толкова много любов ме облива,

толкова нежност обгръща ме цял

и гордостта ми безумно изригва

и ме заварва съвсем онемял!!!

 

Много сериозно са натоварени тези

деветгодишни специални мъже,

нямат спирачки, имат копнежи.

Винаги търсят желязно въже...

 

 

© Константин Коев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??