15.07.2010 г., 9:32 ч.

July morning 2010 

  Поезия » Бели стихове
546 0 10


01/07/2010-Бургас-Северен плаж

 

Тъмнината е безсилна

пред огньовете,

избяга и тъгата с нея.

Пясъкът постели чергата си

и се заслуша във китарения глас...

Момчета и момичета около огъня

припяват тиха песен,

а след това смехът им

изтърбуши тишината...

В прегръдката на залива

Фрегатата на надеждата

разпери криле,

платната ù

флиртуват с вятъра

и със зората...

А на брега,

понеже има

само една китара

и няма барабани,

Морето тихичко ритмува

и плисъкът му нежен

ни омайва!

...

Идвай,

Слънце!

www.spiritofburgas.web244.com


© Соня Емануилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??