Кантар съм аз във дамска съблекалня,
е, вярно, стар модел, но право меря.
Стрелката ми е сто процента вярна!
Не вярваш? Качвай се веднага!
Но гола трябва, за да няма отклонения!
Събличай всичко, не единствено без блуза!
По-добър съм и от най-модерния,
Кълна се... в двата си топуза!...
07.07.2023.
© Георги Каменов Всички права запазени