Човек се ражда на Земята
с усмивка вярваща в света,
без да познава ни злината –
ни, хорската безпътна суета.
Но, някъде по нишките живота,
завърта го и в миг ритник,
получило горкичкото създание,
превръща се в безличен кадровик.
- Аз вдигам тост, за “вечна дружба”
с удобната и тлъста служба!
© Бостан Бостанджиев Всички права запазени