26.09.2008 г., 15:25 ч.

Кафе и дъжд... 

  Поезия » Бели стихове
2584 0 3

Кафе и дъжд... 

 

 

Носиш ми ухание на кафе и дъжд...
Чувствено блестя в очите ти...
Мокриш розите на всяко мое "Вчера"...
Обливаш с лъчи кожата ми...
Разкъсваш нишките на разума ми
и заедно плуваме във всеки слънчев
   залез...
От косите ми капе любов... и се
  стича по тялото ти...
И тази вечер до полуда се обичахме...
Само ние и преливащия нектар от
  червени рози...
И само отминаващия влак отброи
миговете на забързаното време...
Вечността потопи всичко,
  което обичахме...
Изтръгна единствената целувка,
  която вятърът
разпръсна с аромата на кафе и дъжд...
  завинаги...

 

 

(на моето вдъхновение - Ц.)

© Единствена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??