3.07.2006 г., 14:40 ч.

Кафенето на самотниците 

  Поезия
597 0 3
И в зима, и в лято е пълно,
заети са винаги масите.
Сградата, точно на ъгъла,
под ресторанта "Щастие".
Кафето горчиво сервират
девойки с лепнали потници.
Голям ще е шегаджията
кръстил го "За самотници".
Тук има жени и момичета,
старци, мъже и младежи.
А горе живеят истински
желания, страсти, копнежи.
За всеки място намира се,
на масите бързо ти правят.
Ако някой отгоре се срине,
дълго време тука остава.

© Найден Найденов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??