4.09.2008 г., 15:17 ч.  

Кажи 

  Поезия
1028 0 2

Кажи ми...,

после го кажи на всички,

че не очакваш нищо!

Кажи ми, 

кажи си го за себе си ,

че си нямал избор.

 

Аз също нямам избор, а майче и надежда?

Но нали хората се променят?

А какво ли сме очаквали от този маскарад,

който провали всичко?

 

Кажи ми, кажи си.

Изкрещи го , през прозореца !

Това  не се очаква!

Кажи ми го , като за раздяла , 

кажи го и на този до теб.

И продължавай...

 

А днес можеш да тръгнеш

и да живееш, както преди.

Със стария поглед, със старите навици.

Ще се опитам да те разбера!

И ти не мисли за мен,

твоят нов живот е пред теб!

Съжалявам...

 

Кажи ми, кажи си,

после и на всички,

че не очакваш нищо.

Кажи ми, кажи си,

кажи го на нас,

че си нямал избор.

© Весли Векселбергерова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??