Кажи ми...,
после го кажи на всички,
че не очакваш нищо!
Кажи ми,
кажи си го за себе си ,
че си нямал избор.
Аз също нямам избор, а майче и надежда?
Но нали хората се променят?
А какво ли сме очаквали от този маскарад,
който провали всичко?
Кажи ми, кажи си.
Изкрещи го , през прозореца !
Това не се очаква!
Кажи ми го , като за раздяла ,
кажи го и на този до теб.
И продължавай...
А днес можеш да тръгнеш
и да живееш, както преди.
Със стария поглед, със старите навици.
Ще се опитам да те разбера!
И ти не мисли за мен,
твоят нов живот е пред теб!
Съжалявам...
Кажи ми, кажи си,
после и на всички,
че не очакваш нищо.
Кажи ми, кажи си,
кажи го на нас,
че си нямал избор.
© Весли Векселбергерова All rights reserved.