8.01.2019 г., 20:32 ч.

Кажи, че ме обичаш… 

  Поезия » Авторска песен
712 1 6

Кажи, че ме обичаш тихо ти,

разлей мастилница по роклята ми бяла,

закрий с ръце пак двете ми очи,

дори, когато в тъмното съм спряла.

 

Играй със мен на знаци и любов,

разказвай ми за мигове вълшебни

и в моя свят разлистен и суров,

мечти рисувай звездно съкровени.

 

Поскачай с мен за малко на въже,

глухарчета бери и ми наричай,

във моето усмихнато сърце,

безгласно бъдещето донасита сричай,

 

защото аз съм твоя светлина

и идвам много много отдалече,

ний двама с теб ще сбъднем вечността,

това безкрая някога предрече.

 

08.01.2019г.

Елица

© Елица Георгиева Всички права запазени

Песничка ме вдъхнови:
https://youtu.be/u8EUUkmFup0

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??