Кажи, че ми прощаваш тъжността,
сълзите и яда, и ветровете,
бурите във чашата с вода
и въглените обич по ръцете.
Бях грешница, владетелка,
покорница, богиня...,
днес не мога да ти бъда чужда,
с криле в безкрайност нежносиня,
където звезден звън света пробужда.
Galaxi
© Галина Всички права запазени