1.10.2015 г., 22:53 ч.

Кажи, човече 

  Поезия » Друга
323 0 1

Кажи, човече, любовта с какво се мери?

Със сълзи, с години, или с какво?

Човек я търси не може я намери,

душата да огрее в светло зарево.

Подгонила ни като заек из полето,

докосва ни с нежност обич праща тя.

Отвежда ни далеч, далеч където,

на гребена на любовта ще полетя.

Кажи ми сълзи нужно ли е да се леят?

нали на всеки тя е искрена мечта.

Душите ни с нея радостно се смеят,

кажи, човече, къде отново ти се замечта?

                                                В.Й. 28.09.2015г.

© Васил Йотов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Само любовта може да ни направи щастливи. Верен извод, който приветствам, Василе! Добре поднесен. Поздрав!
Предложения
: ??:??