29.11.2008 г., 22:23 ч.

Кажи и 

  Поезия » Любовна
880 1 8
Кажи и, че аз съм Другата,
Другата, дето ти липсва.
Не казвай, че без мен не можеш,
не казвай, че ме обичаш...

Кажи и да не се връща,
отдавна от теб е отвикнала...
Ръцете ти не са същите,
със мене вече са свикнали...

Попитай  с това обичане
защо при теб не остана -
като е толкова истинска,
вечер къде си ляга...

Кажи и, че тя е Другата,
че аз така не обичам...
Не съм добрата и святата,
не съм обещавала нищо...

Но във самотните вечери,
когато нея я нямаше,
аз ти изпивах сълзите,
аз те приспивах, плачейки...

Кажи и, че съм гореща...
Кажи и, че съм различна...
Че никога не бих тръгнала,
защото ти си ми всичко...


© Геновева Симеонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??