6.06.2008 г., 23:33 ч.

Кажи им!... Покажи им... да обичат... 

  Поезия
535 0 1
Когато очите ми се уморят,
просто ги притвори...
Не карай ги насила да те гледат...
Зениците, свили се на юмрук,
чакат в нечий чужди очи да се отпуснат.
Не карай ги да тъгуват...
А до някоя приказка ги отведи -
те са създадени за туй,
не да страдат, а да мечтаят!
Не карай ги да гледат другия,
но без удовлетворение, без плам..
Кажи им!
Покажи им...
Да обичат!

© ДиаНа Щерева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??