25.07.2009 г., 12:08 ч.

... (кажи ми ) 

  Поезия
800 0 29

кажи ми мамо
как си
как е у дома
не съм се връщала отдавна
при теб
... останах без душа...
кажи ми
гледаш ли отгоре
като изгубена звезда
кажи ми
много ти се моля
аз нямам вече
у дома...
сънувах те
прекрасна
млада
сънувах
сън ли бе това
нима смъртта ти е награда
ще бъде ли и с мен така
кажи ми
мамо...

 

 

© Нели Господинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??