16.10.2019 г., 22:53 ч.

Кажи ми 

  Поезия » Друга
530 1 5

Кажи ми, приятелко любима, 

дали всичко се измерва със пари? 

Дали за нас тъй много значат 

скъпи къщи и коли? 

 

Облечени във скъпи дрехи 

купуваме ли красота, 

самочувствие, приятели, мечтите? 

Не е ли щастието в малките неща? 

 

С усмивка да посрещнеш пак зората 

и боса да тичаш под дъжда, 

със вятъра да гониш свободата? 

Почувства ли, че Живееш на таз Земя? 

 

Да крачиш по една пътека 

до рамото на свой любим 

с Любовта - неземната утеха 

направила денят неотразим? 

 

Жената има страшна сила 

дори да пренареди Света, 

стига да е смела, борбена, щастлива. 

Кое от всичко, мила, искаш за себе си сега? 

 

16.10.2019г.

Кети Колева 

© Кети Колева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??