11.09.2009 г., 10:33 ч.

Как? 

  Поезия
999 0 7

Как да кажа, че те искам,

да бъдеш само мой, докрай?

Как да призная, че искам

да бъдеш бог във моя рай?

Как да призная, че ревнувам

дори от слънцето, че то те гали?

Как да призная, че сънувам

всяка нощ горещите ти длани?

Как да ти кажа, че  искам

да бъдеш единствено мой?

Как да призная, че искам

теб, любими, във живота свой?

Как?! Нима не зная,

че цял един живот ще те деля,

ден след ден, чак до края,

... а може би и след това!

 

P.S Това е от мойте първи опити ;)

 

© Светла Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??