2.05.2007 г., 3:29 ч.

Как? 

  Поезия
597 0 1
Как да залича спомена за теб,
като ме гори със всяка изминала минута?
Как да залича всички спомени със теб,
като това няма да промени болката в сърцето ми?
Как да върна хубавото време.
когато бяхме щастливи заедно?
Как да бъда същата,
като самата аз не мога да се позная?
Обичам те повече от всичко на света,
и всяко кътче, всяко нещо ми навява спомена за теб.
Как да запазя спомена за тебе жив,
но да спра да мисля за теб?

© Ляля Ляля Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??