May 2, 2007, 3:29 AM

Как? 

  Poetry
600 0 1
Как да залича спомена за теб,
като ме гори със всяка изминала минута?
Как да залича всички спомени със теб,
като това няма да промени болката в сърцето ми?
Как да върна хубавото време.
когато бяхме щастливи заедно?
Как да бъда същата,
като самата аз не мога да се позная?
Обичам те повече от всичко на света,
и всяко кътче, всяко нещо ми навява спомена за теб.
Как да запазя спомена за тебе жив,
но да спра да мисля за теб?

© Ляля Ляля All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??