23.08.2016 г., 23:54 ч.

Как? 

  Поезия » Гражданска
508 0 0

Едни ви тъпчат мечтите, 
други ви плюят в лицата,
никой не бърше сълзите,
всички приемат съдбата.

И после вие кажете,
как ще оправят нещата?

© Евгения Всички права запазени

Просто спонтанно дошли мисли на бял лист :)

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??