26.03.2020 г., 16:08 ч.

Как? 

  Поезия » Любовна
550 2 1

Как утеха в душата си да намеря?

Как сълзите от лицето да изтрия?

Живота труден, как да пренебрегна?

Как буриите в сърцето да скрия?

 

Как да преодолея мъката отново?

Как вината в мен да изкупя?

Сълзите стичат се неволно.

Как да понеса пак да те загубя?!

© Десислава Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??