Как утеха в душата си да намеря?
Как сълзите от лицето да изтрия?
Живота труден, как да пренебрегна?
Как буриите в сърцето да скрия?
Как да преодолея мъката отново?
Как вината в мен да изкупя?
Сълзите стичат се неволно.
Как да понеса пак да те загубя?!
© Десислава Иванова All rights reserved.