26.08.2022 г., 10:01 ч.

Как? 

  Поезия
323 1 0

Сред всички думи отровни

и мръсни, прокъсани дрехи,

в черна раздираща песен

как да живея живота на всеки?

 

Потопена в кладенец бездънен,

давеща се в грозни заблуди

с прашни пердета завита

как да успея да дишам?

 

Светът ми не спира в зори

в пуст кръговрат да се върти

започна със ситна сълза,

как се пресушава стихия сега?

© Мария Коцева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??