Aug 26, 2022, 10:01 AM

Как? 

  Poetry
290 1 0

Сред всички думи отровни

и мръсни, прокъсани дрехи,

в черна раздираща песен

как да живея живота на всеки?

 

Потопена в кладенец бездънен,

давеща се в грозни заблуди

с прашни пердета завита

как да успея да дишам?

 

Светът ми не спира в зори

в пуст кръговрат да се върти

започна със ситна сълза,

как се пресушава стихия сега?

© Мария Коцева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??