15.08.2019 г., 23:29 ч.

Как да бъда различен 

  Поезия » Философска
424 0 0

Как да бъда различен

щом отвсякъде ти дават акъл

да си кротък, послушен, безличен

да вървиш в коловоз като пън

 

Как да бъда различен

щом пътека към слънцето нямам

на тълпата по стъпките аз не мога да тичам

прашно е, мръсно е и съм апатичен

 

Как да бъда различен

щом и в любовта не намерих покой

лутам се в кръг безразличен

като полудял копой

© Борислав тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??