Как да бъда различен
щом отвсякъде ти дават акъл
да си кротък, послушен, безличен
да вървиш в коловоз като пън
Как да бъда различен
щом пътека към слънцето нямам
на тълпата по стъпките аз не мога да тичам
прашно е, мръсно е и съм апатичен
Как да бъда различен
щом и в любовта не намерих покой
лутам се в кръг безразличен
като полудял копой
© Борислав тодоров All rights reserved.