6.01.2024 г., 11:38 ч.

Как да отблъснем злото? 

  Поезия » Друга
201 0 0

Вярвайте във вас самите -
това е формулата за успеха!
Не бъдете роби на парите
и мислете - и ще имате утеха!

Ако слабост в момента усещате -
не падайте духом, а се борете,
за Господ трябва да се сещате -
и ще се справите с враговете!

Не бързайте в своите дела вие,
а всичко внимателно обмислете.
Тъй истината лесно ще се разкрие,
пазете се и тъй сами си помогнете!

За доброто тук често се чака,
но който го търси, го намира!
До гроба ще отблъснем мрака,
ако в сърце доброто се избира!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??