Вярвайте във вас самите -
това е формулата за успеха!
Не бъдете роби на парите
и мислете - и ще имате утеха!
Ако слабост в момента усещате -
не падайте духом, а се борете,
за Господ трябва да се сещате -
и ще се справите с враговете!
Не бързайте в своите дела вие,
а всичко внимателно обмислете.
Тъй истината лесно ще се разкрие,
пазете се и тъй сами си помогнете!
За доброто тук често се чака,
но който го търси, го намира!
До гроба ще отблъснем мрака,
ако в сърце доброто се избира!
© Георги All rights reserved.