28.11.2007 г., 0:44 ч.

Как да кажа... 

  Поезия » Друга
758 0 2
Как да кажа онова,
което вътре в себе си тая...
Как да го покажа,
защото не мога, не искам
вече да го крия.
Как със думи прости
аз да изразя
нещата, които всъщност
са неизразими?...
А няма как и да разберат,
когато си мълча.
Та дори и аз понякога
Не се разбирам....
И как се чудя кое да кажа
и кое да премълча -
а не искам никого да нараня!!

. . .
Май търся онзи,
който правилно да ме разбира,
дори когато
предпочитам да мълча...

© Анна Адамова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Твоя стих ме грабна...имам чувството, че аз съм го писала...
    Поздрав!6+
    Пожелавам ти от сърце да откриеш човека, който ще те разбира с думи и без думи
  • Така е!Краят е много истински и верен!Поздравления и дано го намериш!Стискам палци
Предложения
: ??:??