13.01.2006 г., 13:08 ч.

Как да спра? 

  Поезия
609 0 0

Пийнах малко и за беля голяма
целувам те и спиране няма.
Опитвам се да се владея,но как,
щом твойте очи ме изгарят с мерак.
Как да спра твойте ръце,
щом те се харесват на бедното ми сърце.
Как да спра да те целувам,
щом като устните ти ме вълнуват.
Замайвам се от всичко това-
алкохол,желание и страх.
Трябва аз да прекъсна,
но тялото ми никак не ме слуша.
Опитвам се да избягам
злощастната аз,но как-
ти си тук и само чакаш знак.
Телата ни се движат в буен ритъм
и свят ми се вие сякаш,че умирам.
Искам да избягам от опасният ти чар,
но как-все още не съм намерила цяр.
И все още продължавам тази игра,
но се страхувам,че накрая
дълбоко ще съжалявам за това.

© Ванина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??