3.09.2009 г., 22:35 ч.

Как да те наричам? 

  Поезия » Пейзажна
865 0 2

 

 

Как да те наричам?

Уханието на цветята?

От  теб лъха пролетен аромат.

Ти караш вълните да пеят,

цветята да цъфтят.

 

Ти си светлината на слънцето.

Ти си светлината на луната.

 

Всичко това е заради теб.

Затова аз прекланям глава пред теб.

 

Не ме отблъсквай, чуваш ли?

Всичко това казвам на теб.

Затова ти не казвай,

че не ме познаваш.

 

Ти си всичко за мен.

Само кажи как да те наричам,

като имам вина пред теб

и тя е, че те обичам.

 

© Христо Ангелов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??