14.12.2006 г., 9:17 ч.

Как да я опиша 

  Поезия
1498 0 1

Искаш ли сега, да ти разкажа

Една история, една тъга?

Тъга, в която участва любовта.

И знам, че сега ще кажеж ”Не!”,

Но аз ще продължа да си говоря сама.

Тази история, завършва с лъжа,

Лъжа, която убива любовта.

Но стига съм говорила за това,

А нека започна да описвам  своята тъга.

Какво бях аз?... Едно момиче,

Родено да не лази, а само да мрази.

Но дойде ти - момче, вярващо в любовта

И преобърна за една минута

Живота ми, пълен със самота.

Позволих ти да превземеш ума ми

И със своите целувки да спираш дъха ми.

Позволих ти със сърцето ми да поиграеш,

Но не и в лъжите си да го омотаеш.

Позволих ти да бъда плюшена играчка

Но не вярвах, че ще стане плачка.

А сега?... Сега ти просто си отиде

Скри се в нощта и не се обърна назад,

ПРОСТО ЗАГЪРБИ ЛЮБОВТА!!!

Нима толкова бързо забрави за нас,

Нима аз бях... просто... една глупачка

Повярвала в твоята лъжа,

Която не спира да те обича дори и СЕГА???!!!

© Ангелски Греховна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Момчетата не обичат да се задържат на едно място, запшомни това добре. Не обичат да са вързани само с едно момиче. Още не са узрели за силна и всеотдайна любов. Затова и като млади мъже мразят ужасно думата брак. Като ги опознаеш ще се научиш да бъдеш повърхностна като тях, докато срещнеш истинския.
Предложения
: ??:??