21.04.2004 г., 0:29 ч.

Как да забравя? 

  Поезия
1617 0 1

Как да забравя?

Ти изпълваш пространството около мен.

Закриваш слънцето, когато иска да ме изпепели.

И светиш ми, когато то се скрие.

Смехът ти е храна за душата ми.

Ръцете ти

- те подмладяват лицето ми.

Устните ти ме опияняват.

А, очите ти! В тях се оглежда щастието ми.

Как да забравя, любов моя?

Щастието не търси забрава.

© Калин Кермов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Калине, определено ми допадна, но има някои недоизпипани (според мен) неща. Въпреки това браво.
Предложения
: ??:??