17.06.2006 г., 11:38 ч.

как докосваш нея 

  Поезия
909 0 3

Виждам нея и не спира да боли.
Докосваш нея,а от сърцето ми се стичат кървави следи,
следи навяващи за нашите спомени.
Не спирам да мисля как искам да си мой,
не мога да приема как целуваш нея и нямам аз покой.
Тъга обзема ме сега,
и безкрайни мисли за онези времена.
Когато чувствах,че до мен си ти,
а сега за Бога бездна ни дели.
Сега искам да си тръгна да оставя любовта,
но се обръщам и виждам сълза отново слива ни в ноща.
Иди си ти,не чакай аз да го направя.
Сила нямам за това.
Нямам дързост да забравя
в теб това,което
намерих и не мога да оставя до сега.

© Красинка кръстева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??