3.09.2007 г., 10:20 ч.

Как е... 

  Поезия
525 0 5
Как е на дъното?
Лепне, смърди,
засмуква емоции,
но ражда мечти.
Повдигаш глава,
светлина фокусираш
и тръгваш. Без жал
към клетките живи.
Катериш се бавно,
оставяш следи -
кървящи тъй явно...
по тях друг да върви.
Повтаряш - не спирай!
При нея иди!
Човекът след теб
няма тъй да кърви...

© Шопландия Софийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??