21.06.2007 г., 21:59 ч.

Как искам 

  Поезия
569 0 1
Как искам да си до мен
сега и завинаги,
да ме галиш, макар и уморен,
да ме целуваш - защото те целувките ти
ще утолят жаждата през горещият летен ден!

Как искам утрото с теб да посрещна,
да се гмурна в дълбоките сини очи
и вечер тихичко да ти прошепна:
"Обичам те, обичай ме и ти!"

Как искам тази приказка никога да не свършва,
да не се разваля магията на любовта,
само с теб мога да съм истински щастлива,
само с теб и любовта...

© Д-р Диди Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??