4.09.2016 г., 21:39 ч.

Как искам 

  Поезия » Любовна
297 0 4

 

Как искам да съм лудетина малка
и целият ми свят да е вълшебство,
да мога да съм лунната русалка
и златна рибка даваща късмети!

 

Да се превръщам в Пепеляшка страстна,
до съмване във танц да се завихрям,
а в утрото да тичам след дъгата
и да докосвам капките на дъждовете.

 

А вятърът игриво да ме люля
в магическата люлка на живота
и аз, щастлива и свободна,
да полетя превърнала се в лебед.

 

Как искам ...

© Дочка Г Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??